Εγγραφή στο Newsletter
Σχετικά με εμάς   Επικοινωνία
Κεντρική Ταξιδιωτικές Προτάσεις Best Price Deals Ταξιδιωτικές Εμπειρίες Ξενοδοχεία Πτήσεις Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Ιστιοπλοϊκά Επαγγελματικά ταξίδια
Σχετικά με εμάς

Το exclusivetravelling.com είναι το on-line ταξιδιωτικό κατάστημα της Norstar Tourism S.A. Δημιουργήθηκε για να παρέχει μια ευρεία γκάμα ποιοτικών ταξιδιωτικών υπηρεσιών. Στη Νorstar, αγαπάμε τα ταξίδια και έχοντας ταξιδέψει στον κόσμο, είμαστε σε θέση να παρέχουμε ουσιαστικές, ποιοτικές και αναβαθμισμένες υπηρεσίες που σέβονται τις επιθυμίες, τις ιδιαιτερότητες και τον οικονομικό προϋπολογισμό των πελατών μας.

Στο exclusivetravelling.com μπορείτε να πραγματοποιείτε on-line κρατήσεις αεροπορικών εισιτηρίων, ξενοδοχείων και ενοικιάσεις αυτοκινήτων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και κρατήσεις ακτοπλοϊκών εισιτηρίων Ελλάδος εξοφλώντας τις υπηρεσίες που επιλέγετε είτε με πιστωτική κάρτα είτε με κατάθεση στον τραπεζικό λογ/σμό της εταιρίας μας.

Επίσης σας παρέχουμε μια γκάμα υπηρεσιών που μπορείτε να επιβεβαιώσετε μετά από επικοινωνία μαζί μας:

Με τις Ταξιδιωτικές Προτάσεις μας σας δίνουμε ιδέες για ταξίδια στην Ελλάδα, στην Αίγυπτο και στον κόσμο ενώ στο μηνιαίο Newsletter μας εκτός από τα νέα της αγοράς και τις πολύ δυνατές προσφορές σας ενημερώνουμε και για trendy events σ' όλο τον κόσμο για να είστε πάντα κοντά στη διεθνή επικαιρότητα του θεάματος και της τέχνης. Μοιραζόμαστε τις Ταξιδιωτικές μας Εμπειρίες μαζί σας και σας δίνουμε ιδέες για βιωματική προσέγγιση του ταξιδιού σας ενώ με τα συνεχώς ενημερωμένα Best Price Deals σας δίνουν την εικόνα των καλύτερων ταξιδιωτικών προσφορών της αγοράς. Στην κατηγορία Yachting θα μπορείτε προσεχώς να ενημερώνεστε για προτάσεις ιστιοπλοϊκών σκαφών καθώς και motor yachts.

Πάνω απ' όλα όμως, αυτό που η ομάδα μας στη Norstar SA προσφέρει είναι η ποιοτική, άρτια οργανωμένη και στην καλύτερη δυνατή τιμή ταξιδιωτική πρόταση που θα μετατρέψει το ταξίδι σας σε μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία. Όλ' αυτά τα εξασφαλίζει η οργάνωση της εταιρίας, το καταρτισμένο και έμπειρο προσωπικό, οι αξιόπιστοι προμηθευτές μας που μας δίνουν τη δυνατότητα σε πρόσβαση πολύ ανταγωνιστικών τιμών.

Η Norstar ΑΕ εξειδικεύεται στον τομέα του επαγγελματικού ταξιδιού από το 1997 και φέρει μέρος της μακρόχρονης εμπειρίας της από τη μητρική εταιρία, Nascotours, που εδρεύει στην Αίγυπτο από το 1948. Καλύπτουμε ένα ευρύ φάσμα μεμονωμένων τουριστικών υπηρεσιών (αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχειακές κρατήσεις, ενοικιάσεις αυτοκινήτων) αλλά και ομαδικών (διοργανώσεις συνεδρίων, incentives και εταιρικές συναντήσεις), με πρόσθετα και ολοκληρωμένα πακέτα προτάσεων για την κάθε περίσταση. Μπορούμε, εναλλακτικά, να σας καλύψουμε στον τομέα του Yachting, ως μια ιδιαίτερη πρόταση, για εταιρική εκδήλωση ή προσωπικές διακοπές, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό. Η ναύλωση ιδιωτικών αεροσκαφών, σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο και πρωτοποριακές υπηρεσίες που θα πλαισιώσουν το εκάστοτε ταξίδι, είναι επίσης μέρος των υπηρεσιών μας.

 © 2011 EXCLUSIVETRAVELLING Όροι χρήσης | Διαφημιστείτε μαζί μας | Δελτία Τύπου
Σχετικά με εμάς | | Επικοινωνία
site by WebRelations
Λεωφ. Ποσειδώνος 73, Παλαιό Φάληρο, 175 62, Ελλάδα           Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 211 1204300            e-mail: [email protected]