Εγγραφή στο Newsletter
Σχετικά με εμάς   Επικοινωνία
Κεντρική Ταξιδιωτικές Προτάσεις Best Price Deals Ταξιδιωτικές Εμπειρίες Ξενοδοχεία Πτήσεις Ενοικιάσεις αυτοκινήτων Ιστιοπλοϊκά Επαγγελματικά ταξίδια

Όροι Χρήσης

1. Η Εταιρία

Η ιστοσελίδα Exclusivetravelling.com είναι υπό τη διεύθυνση της εταιρίας Νορστάρ Α.Ε έδρα της οποίας είναι στην Αθήνα, Λ. Ποσειδώνος 73 Παλαιό Φάληρο 17562 με ΑΦΜ 095731826, ΔΟΥ ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ, με Αριθμό Μητρώου 41773/01ΝΤ/Β/98/228 και άδεια λειτουργίας του ΕΟΤ 3800 και η οποία (εταιρία) εκπροσωπείται από την κ. Ανδρομάχη Σταματία Γαβαλά.

2. Γενικοί Όροι Συναλλαγών

Με τη χρήση της ιστοσελίδας ο κάθε χρήστης αποδέχεται αυτομάτως όλους τους όρους οι οποίοι διέπουν την κάθε συναλλαγή είτε είναι ηλεκτρονική, τηλεφωνική ή στα γραφεία της εταιρίας και αφορούν οποιαδήποτε είδους κράτηση.

3. Ώρες λειτουργίας

Κρατήσεις μέσω του site μπορούν να πραγματοποιηθούν 24 ώρες το 24 , 7 μέρες την εβδομάδα χρησιμοποιώντας πιστωτική κάρτα ή κάνοντας κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Το τηλεφωνικό κέντρο του Exclusive travelling by Norstar λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 09:00 - 18:00. Το Σαββατοκύριακο υπάρχει τηλέφωνο ανάγκης για να εξυπηρετεί επείγουσες καταστάσεις το οποίο ο πελάτης μπορεί να το βρει από το ηχογραφημένο μήνυμα του τηλεφωνικού κέντρου. Τυχόν κρατήσεις μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα απαντηθούν εντός των εργάσιμων ημερών του γραφείου.

4. Κρατήσεις

Με κάθε ολοκληρωμένη διαδικασία κράτησης ο πελάτης θα λαμβάνει στο ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο επιβεβαίωση της κράτησης του με κωδικό και αναλυτικά τα στοιχεία της κράτησης. Εάν για κάποιο λόγο δεν λάβετε την επιβεβαίωση θα πρέπει να επικοινωνείτε μαζί μας στα τηλέφωνα 2111204300 ή με email στο info@norstar.gr. Σε περίπτωση που για κάποιο λόγο κατά τη διάρκεια της κράτησης διακοπεί η επικοινωνία θα πρέπει να μας ειδοποιήσετε προκειμένου να διαπιστώνουμε την πορεία της κράτησής σας.
Όσον αφορά στις τιμές που εμφανίζονται στις διάφορες υπηρεσίες που μπορούν να κλειστούν μέσω της ιστοσελίδας είναι τελικές και ισχύουν τη δεδομένη στιγμή της αναζήτησης.
Το exclusivetravelling.com έχει το δικαίωμα να απορρίψει εντολές για την κράτηση που καταχωρούνται από τον χρήστη, αν αυτός παραβιάσει τους όρους χρήσης του δικτυακού τόπου.

5. Αλλαγές / Ακυρώσεις

Ο πελάτης έχει κάθε δικαίωμα για αλλαγή ή ακύρωση οποιασδήποτε κράτησης έχει πραγματοποιήσει είτε μέσω email info@norstar.gr ή τηλεφωνικά 2111204300 ή με φαξ στο 210 9881552. Εντούτοις, στην περίπτωση κράτησης ακτοπλοϊκών εισιτηρίων δεν υπάρχει δυνατότητα αλλαγής. Σε περίπτωση που ο χρήστης επιθυμεί να πραγματοποιήσει αλλαγή μετά την έκδοση του εισιτηρίου του, θα μπορεί να την κάνει μόνο απ’ ευθείας με την εταιρία που πραγματοποιεί το ακτοπλοϊκό δρομολόγιο. Για κάθε αλλαγή αεροπορικών εισιτηρίων επιβαρύνεται ο πελάτης με 10,00€ εκτός από την ποινή που υποβάλλει η κάθε αεροπορική εταιρία. Το ίδιο κόστος ισχύει και για τις αλλαγές στις κρατήσεις των ξενοδοχείων. Οι αλλαγές αυτές πραγματοποιούνται εντός εργάσιμων ημερών και ωρών του γραφείου.

6. Αμοιβή Exclusive Travelling

Η αμοιβή του exclusivetravelling.com συμπεριλαμβάνεται στις τελικές τιμές όλων των υπηρεσιών. Για τυχόν αλλαγές στις τιμές των υπηρεσιών οι οποίες προσφέρονται μέσω του site δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση το exclusivetravelling.com αλλά οι προμηθευτές με τους οποίους συνεργάζεται και δεν φέρει καμία ευθύνη.

7. Τρόποι πληρωμής

Υπάρχουν δύο τρόποι πληρωμής της εκάστοτε υπηρεσίας: Είτε με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας, συμπληρώνοντας όλα τα στοιχεία προκειμένου να σας εξασφαλίσουμε την κράτηση, είτε μέσω κατάθεσης στην τράπεζα μέσα σε 24 ώρες προκειμένου να επιβεβαιωθεί η κράτηση. Μέχρι να πραγματοποιηθεί η εξόφληση των υπηρεσιών η εταιρία δεν είναι υποχρεωμένη να αποστείλει τα ταξιδιωτικά έγγραφα στον πελάτη. Επιπλέον η εταιρία έχει κάθε δικαίωμα να ζητήσει κάποιο αποδεικτικό στοιχείο που να επιβεβαιώνει την ταυτότητα του χρήστη. Μετά την πληρωμή και την επιβεβαίωση των υπηρεσιών το exclusivetraveling.com αποστέλλει στον πελάτη τα ταξιδιωτικά αντίγραφα (εισιτήρια, voucher) ηλεκτρονικά ή με courier με χρέωση του παραλήπτη.

8. Επιστροφή Χρημάτων

Όσον αφορά τις περιπτώσεις για επιστροφή χρημάτων και συγκεκριμένα σε περίπτωση ακύρωσης ή αλλαγής που αφορά αεροπορικά εισιτήρια, η επιστροφή χρημάτων θα πραγματοποιείται εφόσον η ίδια η αεροπορική εταιρεία έχει προχωρήσει με την διαδικασία επιστροφής χρημάτων. Η επιστροφή χρημάτων στον πελάτη θα πραγματοποιηθεί το νωρίτερο στο τέλος του επόμενου μήνα από την ημερομηνία της ακύρωσης. Για το ενδεχόμενο καθυστέρησης της επιστροφής των χρημάτων η εταιρία δεν φέρει καμία ευθύνη. Η καθυστέρηση οφείλεται στις διαδικασίες της αεροπορικής εταιρίας.
Όσον αφορά στις υπόλοιπες υπηρεσίες η αποζημίωση θα πραγματοποιείται μετά το πέρας των 30 ημερών.

11. Διατάξεις για διαβατήρια, βίζα, συνάλλαγμα και υγειονομικές διατάξεις

Σε περίπτωση που ο χρήστης ταξιδέψει στο εξωτερικό θα πρέπει να τηρηθούν οι ισχύουσες διατάξεις σχετικά με τα διαβατήρια, την βίζα, το τελωνείο, τους φόρους, καθώς και οι διατάξεις για τις εισαγωγές και εξαγωγές, όπως και οι υγειονομικές διατάξεις. Η ευθύνη για την τήρηση των παραπάνω διατάξεων βαρύνει τον χρήστη. Στην ιστοσελίδα του το Exclusivetravelling.com παρέχει κάποιες πληροφορίες σχετικές για την διευκόλυνση του χρήστη. Σε καμία περίπτωση όμως το Exclusivetravelling.com δεν ευθύνεται για την εγκυρότητα και την πληρότητα αυτών των πληροφοριών. Για έγκυρες πληροφορίες ο χρήστης πρέπει να απευθυνθεί στον πάροχο του συγκεκριμένου ταξιδιού ή στο προξενείο της χώρας στην οποία πρόκειται να ταξιδέψει.

12. Αποκλεισμός ευθύνης

Οι πληροφορίες και τα στοιχεία σχετικά με τις προσφερόμενες υπηρεσίες και τα προϊόντα παρέχονται από τον εκάστοτε πάροχο. Tο Exclusivetravelling.com καταβάλλει όλες τις δυνατές προσπάθειες να ελέγξει τις πληροφορίες που δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα της για τυχόν λάθη και ανακρίβειες. Tο Exclusivetravelling.com δεν εγγυάται την καταλληλότητα, την ορθότητα, την πληρότητα και την επικαιρότητα αυτών των πληροφοριών.

Tο Exclusivetravelling.com δεν ευθύνεται επίσης για την μη διαθεσιμότητα της υπηρεσίας ή του προϊόντος την ημερομηνία της κράτησης ή για την εκπλήρωση της σύμβασης με τον πάροχο. Σε καμία περίπτωση το Exclusivetravelling.com δεν ευθύνεται για πράξεις, λάθη, παραλείψεις, εγγυήσεις, παραβιάσεις ή αρνήσεις οποιουδήποτε παρόχου ή για τραυματισμό, θάνατο, καταστροφή περιουσίας ή άλλες ζημίες ή αποζημιώσεις και χρηματικές ικανοποιήσεις και έξοδα που μπορεί να προκύψουν από αιτία που έχει σχέση με την λειτουργία και τη χρήση του δικτυακού τόπου και των πληροφοριών, προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχονται από τον εκάστοτε πάροχο ή και από τυχόν μη επιτρεπόμενες παρεμβάσεις τρίτων σε προϊόντα ή υπηρεσίες ή πληροφορίες που διατίθενται μέσω αυτού του δικτυακού τόπου. To Exclusivetravelling.com δεν φέρει καμία ευθύνη και δεν θα αποζημιώσει κανέναν λόγω καθυστέρησης, ακύρωσης, υπεράριθμων κρατήσεων, απεργίας, ανωτέρας βίας ή άλλης αιτίας που δεν βρίσκονται στο άμεσο έλεγχό της. Επιπλέον δεν έχει καμία ευθύνη αποζημίωσης για οποιοδήποτε πρόσθετο έξοδο, παράλειψη, καθυστέρηση, αλλαγή δρομολογίου ή πράξη οποιασδήποτε κρατικής αρχής.

Tο Exclusivetravelling.com διαθέτει στην βάση του ξενοδοχεία μεταξύ των οποίων παρουσιάζονται και κάποια 2 αστέρων. Τα ξενοδοχεία αυτά προορίζονται για ταξιδιώτες που επιθυμούν να ταξιδέψουν με τον οικονομικότερο και δεν αποτελούν καταλύματα που συστήνονται στους πελάτες μας. Το Exclusivetravelling.com δεν εγγυάται για την ποιότητα όλων των ξενοδοχείων που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα του. Για περισσότερες συστάσεις μπορείτε να συμβουλεύεστε τις αξιολογήσεις που έχουν πραγματοποιηθεί από πελάτες που έχουν διαμείνει σε κάποια από τα ξενοδοχεία που σας ενδιαφέρουν.

Το exclusivetravelling.com καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την καλή λειτουργία του δικτυακού τόπου χωρίς να εγγυάται όμως για την σωστή λειτουργία και την καταλληλότητα όσον αφορά τα προγράμματα (software), τα προϊόντα και τις προσφερόμενες υπηρεσίες καθώς και του ότι οι λειτουργίες του θα είναι αδιάκοπες ή απαλλαγμένες από ιούς η άλλα παρόμοια στοιχεία. Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες πληροφορίες που συμπεριλαμβάνονται σε αυτήν την ιστοσελίδα και παρέχονται από τρίτα πρόσωπα.

Ο παρών δικτυακός τόπος εμπεριέχει συνδέσμους (links) σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Το Exclusivetravelling.com δεν ευθύνεται για την διαθεσιμότητά τους, την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων, για το περιεχόμενο των σελίδων αυτών και την πληρότητά τους, καθώς για οποιαδήποτε ζημιά προκύψει από την χρήση τους, καθώς ο χρήστης έχει πρόσβαση σε αυτές με δική του ευθύνη.

Σε πολύ εξαιρετικές περιπτώσεις ενδέχεται η τιμή αεροπορικού εισιτηρίου που προβάλλεται στην διαδικτυακή πύλη του Exclusivetravelling.com να μην ισχύει κατά την επιβεβαίωση της κράτησης. Το Exclusivetravelling.com δεσμεύεται μόνο για την τιμή η οποία αναγράφεται στην αποστολή του ηλεκτρονικού εισιτηρίου.

Οι εδώ παρεχόμενες πληροφορίες υπόκεινται σε συνεχείς αλλαγές. Το Exclusivetravelling.com ή συνεργάτης/τες του έχουν το δικαίωμα να πραγματοποιήσουν τροποποιήσεις στον δικτυακό τόπο οποιαδήποτε στιγμή.

13. Ευθύνη του χρήστη

Η χρήση του δικτυακού τόπου πρέπει να έχει αποκλειστικά νόμιμους σκοπούς και να γίνεται με νόμιμους τρόπους έτσι ώστε να μην περιορίζει ή εμποδίζει τη χρήση του από τρίτους. Ο χρήστης υποχρεούται να χρησιμοποιεί το δικτυακό τόπο σύμφωνα με το νόμο, τα χρηστά ήθη και τους παρόντες όρους, και να μην προβαίνει σε πράξεις ή παραλείψεις που μπορούν να προκαλέσουν βλάβη ή δυσλειτουργία σε αυτόν, να επηρεάσουν ή να θέσουν σε κίνδυνο την παροχή υπηρεσιών του Exclusivetravelling.com.

Χρησιμοποιώντας αυτό το δικτυακό τόπο ο χρήστης εγγυάται, ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών και τηρεί τις νομικές προϋποθέσεις χρήσης αυτού του δικτυακού τόπου. Ο χρήστης υποχρεούται να εποπτεύει και να αναλάβει την ευθύνη για οποιαδήποτε χρήση της ιστοσελίδας από ανήλικους στο όνομα ή για λογαριασμού αυτού (του χρήστη). Επίσης εγγυάται για την ορθότητα και την πληρότητα όλων των πληροφοριών και τα στοιχεία, τα οποία αφορούν το πρόσωπο του χρήστη ή μέλη της οικογενείας του , τα οποία διαβιβάζονται στο πλαίσιο χρήσης αυτής της ιστοσελίδας.

Οποιαδήποτε κράτηση και αν πραγματοποιηθεί για κερδοσκοπικούς, παραπλανητικούς σκοπούς ή με σκοπό την εξαπάτηση ή στην περίπτωση που αποβλέπει στην αύξηση της ζήτησης, απαγορεύεται. Η δυνατότητα κράτησης υπηρεσιών ή προϊόντων μέσω αυτού του δικτυακού τόπου επιτρέπεται να αξιοποιηθεί μόνο στην περίπτωση πραγματοποίησης νόμιμων κρατήσεων και αγορών στο όνομα του χρήστη ή και αναφορικά με άλλα πρόσωπα, στο όνομα και για λογαριασμό των οποίων έχει το δικαίωμα να ενεργήσει. Ο χρήστης αποδέχεται ότι η κατάχρηση των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου του Exclusivetravelling.com ενδέχεται να έχει ως συνέπεια τον αποκλεισμό του συγκεκριμένου χρήστη από την πρόσβαση στις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου αυτού.

14. Πνευματική ιδιοκτησία, εμπορικά σήματα

Η πνευματική ιδιοκτησία και όλα τα υπόλοιπα προστατευόμενα δικαιώματα που αφορούν τον δικτυακό τόπο ανήκουν στο Exclusivetravelling.com. Τα περιεχόμενα της ιστοσελίδας ανήκουν αποκλειστικά στο Exclusivetravelling.com εκτός εάν αναφέρεται ρητά η ιδιοκτησία τρίτου. Η ονομασία Exclusivetravelling.com όπως επίσης και όλα τα εμπορικά σήματα, λογότυπα και όλα τα γραφικά σχέδια που απεικονίζονται στην ιστοσελίδα είναι ιδιοκτησία του Exclusivetravelling.com ή ιδιοκτησία των τρίτων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε αντιγραφή, διανομή, μεταφορά, μεταποίηση, μεταπώληση, δημιουργία παράγωγης εργασίας ή παραπλάνηση του κοινού σχετικά με τον πραγματικό πάροχό τους του περιεχομένου του δικτυακού τόπου αυτού. Τυχόν αναπαραγωγή, επανέκδοση, φόρτωση, ανακοίνωση, διάδοση ή μετάδοση ή οποιαδήποτε άλλη χρήση του περιεχομένου με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς επιτρέπεται μόνο κατόπιν προηγούμενης άδειας της exclusivetravelling.com ή άλλου δικαιούχου των πνευματικών δικαιωμάτων.

15. Εφαρμοστέο δίκαιο

Το δίκαιο που εφαρμόζεται στις σχέσεις μεταξύ των χρηστών του δικτυακού τόπου και του Exclusivetravelling.com αποκλειστικά είναι το ελληνικό δίκαιο εξαιρουμένων των κανόνων του ιδιωτικού διεθνούς δικαίου.
Αρμόδια για την επίλυση των διαφορών που τυχόν θα προκύψουν μεταξύ των μερών είναι τα δικαστήρια των Αθηνών.

16. Τροποποίηση των Γενικών Όρων Συναλλαγών

Το Exclusivetravelling.com έχει το δικαίωμα να τροποποιήσει ή και να ανανεώσει τους παραπάνω όρους συναλλαγών σχετικά με την χρήση αυτής της ιστοσελίδας οποιαδήποτε στιγμή με ισχύ για το μέλλον χωρίς να δημιουργείται υποχρέωση ενημέρωσης του χρήστη σχετικά. Στην ιστοσελίδα θα εμφανίζονται οι όροι συναλλαγών όπως ισχύουν την συγκεκριμένη στιγμή. Με την περαιτέρω χρήση της ιστοσελίδας μετά την τροποποίηση των γενικών όρων χρήσης ο χρήστης αποδέχεται και την σχετική τροποποίηση.

Η εγκυρότητα των παραπάνω όρων δεν μπορεί να περιοριστεί με τυχόν αντίθετους όρους συναλλαγών του χρήστη. Τροποποιήσεις και προσθήκες των όρων αυτών είναι έγκυρες μόνο στην περίπτωση που συμφωνούνται με έναν νόμιμο εκπρόσωπο του Exclusivetravelling.com. Τροποποιήσεις και προσθήκες των όρων αυτών όπως και πρόσθετες συμφωνίες θα πρέπει να γίνονται εγγράφως. Η αποστολή μέσω φαξ και e-mail ισοδυναμεί στις σχέσεις μεταξύ των μερών με έγγραφο.

 © 2011 EXCLUSIVETRAVELLING Όροι χρήσης | Διαφημιστείτε μαζί μας | Δελτία Τύπου
Σχετικά με εμάς | | Επικοινωνία
site by WebRelations
Λεωφ. Ποσειδώνος 73, Παλαιό Φάληρο, 175 62, Ελλάδα           Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω τηλεφώνου στο 211 1204300            e-mail: info@norstar.gr